Dakar logo

Pre-Dakar Party geslaagd!

Het was een groot succes, Henno’s Pre-Dakar-feest afgelopen zaterdag bij Car Casting Holland in Weesp. De band speelde de sterren van de hemel en de sfeer was uitstekend. Er kwam zo’n 200 man op het benefietfeest af. Leuk dat Dakar kist-kampioen Robert van Pelt ook even het podium op sprong voor een interview.

De aanwezigen konden zich vergapen aan de vele bijzondere (film-)auto’s en motoren die stonden uitgestald. De Yamaha XT500 trok veel aandacht als hoofdprijs van de Tombola en de lotenverkoop ging hard. Wil je ook nog kans maken op deze mooie motor, koop dan je lot via de website. Op het feest sloten zich nog drie nieuwe sponsors bij Henno aan.

Lotenbus3

Na het feest was het meteen doorpakken:¬†trainingsmotor uit elkaar halen en onderdelen in de kist. De laatste dingen om Henno’s motor klaar te maken voor de verscheping naar Buenos Aires. Volgende week berichten we over Le Havre.

Tijdens de Pre-Proloog gaf Henno ook een interview aan Rallymaniacs en Marcus Kingma maakte er iets moois van. Nu te zien.