Dakar logo

Damen Leathers nieuwe sponsor HRT!

Damen Leathers is de nieuwe sponsorvan  HRT. Henno zal in de Dakar in de topkwaliteit motorkleding van Damen gaan rijden! TOP! Henno en Damen hebben in eerdere Dakar’s al naar volle tevredenheid samengewerkt (de opvallende gele jas van Henno is ook van Damen) en dat was de reden om deze samenwerking te continueren. De veiligheid en het comfort van de kleding van Damen zijn onnavolgbaar, fijn om met de beste spullen aan de start te staan! Hij zal nu weer in een opvallende kleur in de Dakar verschijnen! Welke? Dat houden we nog even geheim…….

PS Er is ook nog voldoende plek op de jas over voor je bedrijfsnaam, eigen naam of logo, want Henno is nl héééél breed! Er is nog steeds veel geld nodig om aan de start te komen; join the adventure al vanaf € 10 op www.jouwdakarrijder.nl en sponsor jouw eigen Dakar rijder!

Damen produceert en levert producten van zeer hoge kwaliteit voor de tourrijder, de sporter en de verschillende beroepsgroepen zoals defensie, politie en ambulancediensten. voor meer info: www.damenleathers.nl.