Dakar logo

RTL Dakar PreProloog & Sponsorfeest

Het was gezellig en druk bij de PreProloog. Henno kon zijn kunsten tonen aan het grote publiek en hij heeft vele vragen van het publiek over hoe het nu allemaal werkt in de DAKAR kunnen beantwoorden en vele handtekeningen gezet. Verder was dit natuurlijk weer een mooie manier om onze sponsors te bedanken en in de schijnwerpers te zetten. We hebben zelfs twee nieuwe sponsors kunnen verwelkomen, namelijk VosTechniekWieringen. nl en Christiaan Breedijk.

Met het verkopen van de HRT Tshirts, DAKAR sokken van StarSock en de eerste 50 loten hebben we ook weer een beetje het begrotingstekort kunnen dichten. De motor en Henno deden het verder top in het zand van Valkenswaard. Kortom; een geslaagde dag!
Op naar het volgende event: het SPONSORFEEST.
Zondag 24 november: Groot benefiet- en sponsorfeest in Strijbeek; Brabant; hapje, drankje, muziek met DJ’s Gini en Inge, mooie Rally beelden en ondertussen nog even wat Tshirts kopen voor de hele familie!!! (Die dag gratis handtekeningen!  )  Toegankelijk voor alle Sponsors en Crowdfunders!

KOM JIJ OOK?
Stuur dan een mailtje aan: info@hennovanbergeijk.com met je naam en met hoeveel personen je wilt komen. We sturen je dan de verdere informatie toe. Tot dan!
(PSHet feest vindt plaats na de Hennorit, deze rit is alleen toegankelijk voor leden van de XT&SR club)